Butibalausí Rosat - Mallorca Senses Online shop
Usamos cookies de google para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí Continuar
ca | es | en | de

Butibalausí Rosat

Producte fora de temporada

Productor: Can Majoral

Familia: Vi rosat

Envàs: ampolla de vidre de 750 ml.
Zona o denominació d'origen:
D.O. Pla i Llevant

Butibalausí Rosat

Matèria Primera:

Callet, Ull de llebre,Syrah.


Ecològic, amb aplicacions d’algunes tècniques biodinàmiques.
VINIFIACIÓ: Aquest vi és el resultat de tres varietats negres. Cada una s'ha macerat un temps determinat fins aconseguir l'extracció de color desitjat. Posteriorment, s'ha sagnat el most, s'ha desfangat i ha fermentat en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada entre 16 i 18º C. Una vegada acabada la fermentació, s'ha fet el cupatge més adient i finalment s'ha clarificat, filtrat i embotellat.
NOTA DE CELLER : És un vi de color de fraula intens, amb aroma potent de móra de romeguer i de gerds, amb tocs de fruites vermelles. És fresc en boca, té aromes i gust de fruites silvestres, també certa untuositat i un postgust llarg. Es mantindrà en les millors condicions durant els primers dos anys d'embotellat. Preferentment s'ha de beure ben fred, entre 6 i 8 ºC, i millor que sigui acompanyat de menjars lleugers.

Butibalausí Rosat

+34 617 581 329 - info@mallorcasenses.com
www.mallorcasenses.com es propietat de l'entitat mercantil Mallorcasenses S.L., NIF B57745945, domicili Avda. Salvador Juan nº 71, 07500 Manacor, Mallorca, Espanya.