Mortitx Rosat - Mallorca Senses Online shop
Usamos cookies de google para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí Continuar
ca | es | en | de

Mortitx Rosat

Preu: 7.50€  x    

Productor: Vinyes Mortitx

Familia: Vi rosat

Envàs: Ampolla de vidre de 0,75 l.
Zona o denominació d'origen:
D.O. Vi de la terra de Mallorca

Mortitx Rosat

Matèria Primera:

35% syrah – 28% Merlot – 21% Monastrell – 16% Cabernet Sauvignon.


Tast: Vi de color rosa viu i brillant. Nas afruitada i fresca, amb notes a maduixes, cireres fresques i una punteta d'menta. En boca és equilibrat i refrescant.
Elaboració: Els raïms que composen aquest vi han estat collides fins a un mes abans que aquestes raïm emprades en els vins negres, per mantenir una fruita i una frescor important. Els mosts van ser obtinguts per premsat directe, que li confereix el seu color particular i el manté la frescor. La fermentació controlada en dipòsits d'acer inoxidable va ser lenta, a temperatura baixa, per ressaltar les aromes primàries. Després de l'acoblament dels diferents vins, es va fer una clarificació lleugera, abans de l'embotellat (a principis de l'any).
Servit fresc, és un company ideal i alegre dels àpats estivals. Aperitius, tapes, carns blanques, graellades, rostits, pizzes i pastes.

Mortitx Rosat

+34 617 581 329 - info@mallorcasenses.com
www.mallorcasenses.com es propietat de l'entitat mercantil Mallorcasenses S.L., NIF B57745945, domicili Avda. Salvador Juan nº 71, 07500 Manacor, Mallorca, Espanya.